Velkommen til min verden. Jeg heter Kasia og for meg er fotografi en pause fra virkeligheten. Gjennom mine bilder har jeg muligheten til å vise deg verden slik du ikke ser den til daglig...

Alt har sin begynnelse. Når jeg lukker øynene, ser jeg bilder fra mange år tilbake i tid. Hver dag smiler jeg varmt til minnene fra barndommen. Duften av gress og av blomster på engen, gresshoppesang ute på marka på varme sommerkvelder, ildfluene stigende oppover med varm luft, den søte lukten av nyklipt gress og av høystakkene raket sammen av Pappa utpå kvelden (disse tjente ofte som sklier for meg og mine to søstre :-)), også bålet som en kunne sitte ved helt til skumringen falt på. Jeg husker når vi stirret opp på nattehimmel og ønsket oss noe hver gang vi så et stjerneskudd, med håp om at ønskene våre skulle gå i oppfyllelse. Jeg minnes åkrene med kornet høyt over hodene våre, utmerket til å leke gjemsel. Strenge vintre med snøen knitrende under skoene. Den deilige duften av søndagskakene som Mamma bakte. Barndommen min har hatt en sterk innflytelse på den person jeg er i dag. Jeg føler stor takknemlighet til mine foreldre for den fine tiden som jeg nå minnes med lengsel.

Vendepunktet i livet mitt var da min datter kom til verden. Det var hun som inspirerte meg. Jeg meldte meg på mitt første kurs i fotografi for å kunne skape vakre minner fra hennes barndom, slik at også hun (slik som meg) skal kunne i fremtiden minnes sine tidlige år. Slik at hun skal kunne føle enda sterkere på disse minnene når hun ser på bilder hvordan hun vokste og forandret seg.

Nå er jeg en lykkelig mor til to vidunderlige barn, og det er de som gir meg styrke. Jeg ønsker å lære dem at i livet er det viktig med å ha noe kun for seg selv. Noe som vil gi oss enorm glede i hverdagen. For meg er det nettopp FOTOGRAFI.