OM SESJONER

Hver sesjon er unik og annerledesfor meg. Jeg forbereder meg individuelt for hver. Å leite etter natursteder før sesjonen er veldig viktig, jeg bruker mye tid på det, og jeg ser hver av dere i en annen setting. Jeg legger stor vekt på antrekket, det er en av tingene som gjør at bildene får en annen karakter. Jeg vil gi deg et minne som du gjerne kommer tilbake til på vinter- eller høstkvelder, nårdu sitter ved peisen.

Husk at sesjonen er en oversikt over historien din, så hvis familien har noen interesser, ta en del av den med deg. Hvis du har en hund, katt eller et annet dyr, skriv til meg om det når du bestiller fotografering, så blir den enda mer spesiell og unik.

Når det gjelder været, i motsetning til hva de sier, solen er ikke vår allierte under fotograferingen. Jeg liker å ta bilder enten rett etter soloppgang eller om kvelden, når solen ikke er så skarp lenger. Det ideelle været for økten er når det ikke er sol, dvs. det er litt overskyet, da har bildene enda mer magi, og det er ingen skyggersom maler mønstre i ansiktet.

Sesong ... Hvilken sesong er bra? Hver. Våren er fantastisk, alt begynner å komme til liv, milde lysstråler om morgenen dekkerDere under fotograferingen. Sommer - rik på blomster, som blir det viktigste dekorative elementet. Høst –en rikhetpå farger, hele fargespekteret og favorittdimmene mine om morgenen, overskyet himmel. Du trenger ikke å lete etter magi, den er rett på fingertuppene. Våg å stå opp noen ganger, når det er morgen, for å møte kameraet mitt. Til slutt, hun- dronning vinter. Om vinteren er det eneste vi trenger å være spesielt oppmerksom på klær. Jeg har bodd i Norge i mange år, slagordet "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" kan jeg skrive unner på med begge hender. Under vinterøkter har vi på oss termisk undertøy som ikke vil være synlig under den lange kjolen. Varme støvler er også dekket, skjerf og kåper er velkomne. For denne økten tar jeg en varmtvannsflaske og ullhansker på, som holder hendene varme. Vi tar av vinterjakkene våre når vi tar bilder.

Jeg håper at jeg klarte å bringe deg nærmere hvordan fotograferingen ser ut for meg. Jeg inviterer deg til å registrere deg nå. Det er ingenting å vente på, barna dine vokser veldig raskt, ikke utsett til i morgen, tiden flyr. Ikke glem deg selv heller, spesielt hvis du er gravid. Hvor mange ganger i livet ditt vil du være gravid? Bare noen få. Da er det verdt å bevare minner fra denne tiden for alltid for barn og barnebarn. Og dere, herrer, jeg vet, dere ikke liker å stå foran linsen, jeg vet det ;-), men tenk så på barna deres, at det er noe for dem… Jeg vil skape for dere en uforglemmelig atmosfære unner fotograferingen. Jeg inviterer deg til å se på referansene mine, det har noen fantastiske familier gitt sin mening etter å ha møtt linsen min.

VIKTIG INFORMASJON

For økten er det best å velge vintage, boho-stil klær i jordfarger - brun, beige, grå, flaske grønn og hvit.

  Damer

Til din disposisjon har jeg en stor garderobe med kjoler sydd spesielt for fotograferingen. Tilbehør i form av hatter, skjerf er velkomne, slik at på denne dagen ser dere unike og annerledes ut.

  Herrene

Bukser, kanskje ikke nødvendigvis olabukser, men noe mer elegant, slik at alt passer perfekt sammen. Velkomne tilbehør: baretter, bukseseler. Hvis du har pen sko, ta dem med. Du vil være en perfekt match for damendin som blir dronningen på denne dagen.

  Barn

For barneøkter anbefaler jeg en minimalistisk stil - enkle bukser, kjoler, også i dempede farger. Seler er det perfekte tilbehøret. En skjorte eller t-skjorte uten trykk, de stjeler oppmerksomheten og innfører unødvendig kaos. Jente hatter er velkomne. Når det gjelder fottøy, utfører de ofte barfot til glede for barna dine.

  Nyfødte

Nyfødte økter har sine egne retningslinjer. Økten gjennomføres i henhold til babyens rytme. Hvis du er interessert i en slik økt - skriv før fødselen. Jeg utfører nyfødte økter til den 14. dagen av livet, da sover barnet mye. Du bør ta alt småbarnet trenger - et teppe, mat, bleier,en smokk. Babyen er best kledd i en romper slik at den kan skiftes under søvn uten å måtte vekke babyen. Foreldre bør være kledd i lyse farger (hvit, beige) og ha med seg skift av mørke fargede klær (svart) for kontrast. Det er viktig at klærne er uten tekst og fargerike trykk. Negler i naturlige farger slik at barnet ditt er sentrum for oppmerksomheten, ikke den prangende fargen på neglelakken.

  Gravid fotografering

Det er best å gjøre en gravid fotografering på 7,8 måneder av svangerskapet, når du fremdeles er i full styrke og magen din allerede er synlig nok til å se vakker ut på bildene. Noen ganger bestemmer et barn seg for å komme tidligere, og det er derfor tiden er så viktig her. Hvis du er en mamma som er ukomfortabel med graviditet, eller dessverre må være veldig forsiktig og økten vil være for stor belastning - skriv til meg, så kan vi gjøre noe med det. Hver av dere fortjener et vakkert minne fra denne magiske ventetiden.