Karolina

"... Jeg hadde gleden av å stå foran linsen til Kasia for omtrent en måned siden. Det var min første fotosession i Norge og jeg hadde høye forventninger når jeg valgte en fotograf. Effekten av møtet vårt var stort. Hvert bilde er magisk og unikt. Kasia er en veldig varm person og har skånsom måte å være på. Så er bildene hun tar. Romantisk, litt som en eventyr og veldig kunstnerisk. Jeg anbefaler det av hele mitt hjerte. Du vil bli strålende fornøyd. Jeg kommer definitivt tilbake til et nytt møte med Kasia og kameraet hennes ...."

 Marlena

"... Jeg anbefaler absolutt Kasia! En profesjonell fotograf, akkurat den rette personen i riktig posisjon. Hun bryr seg om en hyggelig atmosfære under økten, har alltid fine dingser, tilberedt hver gang ..."

 Kasia

"... Kasia er en profesjonell på alle måter. En fantastisk person med en flott kunstnerisk visjon. Jeg anbefaler av hele mitt hjerte. Bilder er vakre, ekte og fulle av følelser. Forberedelsene til økten er enorm, jeg skulle bare ta familien til det avtalte stedet, og hun tok seg av det for alt er vakre antrekk for økten for alle en hit. Den første gangen jeg ikke bekymret meg for hva jeg skulle ha på oss. Utrolig oppmerksomhet på detaljer, så vel som en avslappet atmosfære, gjorde fantastiske øyeblikk at vi allerede har arrangert en økt..."