Retningslinjer for personvern og cookies

Dato for publisering: 13/07/2020

Disse retningslinjer for personvern beskriver reglene for håndtering av personopplysninger og bruken av cookies på nettstedet www.kasianocek.com av Katarzyna Nocek-Węgrzyn, bosatt i Hokksund. I saker relatert til beskyttelse av personopplysninger og bredt forstått personvern, kan du kontakte følgende e-postadresse: kontakt@kasianocek.com

§ 1Definisjoner

I disse personvern retningslinjer brukes følgende vilkår:

 • Administrator - Katarzyna Nocek-Węgrzyn, bosatt i Hokksund
 • Nettsted - nettsted som fungerer på https://kasianocek.com
 • Bruker - en fysisk person som ser på innholdet på nettstedet.

§ 2Personopplysninger

Brukeren gir personlige data til administratoren ved å sende en melding ved hjelp av kontaktskjemaet som er tilgjengelig på nettstedet eller via e-post.

 1. Administratoren av brukerens personlige data er administratoren.
 2. Administratoren behandler brukerens personopplysninger bare med det formål å tilby tjenesten.
 3. Å gi personopplysninger av brukeren er frivillig, men nødvendig for å sende en melding fra kontaktskjemaet på nettstedet.
 4. Administratoren garanterer konfidensialiteten av alle personopplysninger som er gjort tilgjengelig for hun.
 5. Personopplysninger blir samlet inn med nøye omhu og beskyttet riktig mot tilgang fra uautoriserte personer.
 6. Brukeren har rett til å: inspisere personopplysningene sine, be om utfylling, oppdatering, utbedring av personopplysninger, midlertidig eller permanent suspensjon av behandlingen eller fjerningen av dem hvis de er ufullstendige, utdaterte, usanne eller er samlet inn i strid med loven eller ikke lenger er nødvendige for å oppnå formålet de ble samlet inn for.
 7. Eksterne tjenesteleverandører som er involvert i behandlingen av brukerens personopplysninger er:
  • vertsleverandør som lagrer data på serveren,
  • leverandør av sky computing-tjenester der sikkerhetskopier som kan inneholde brukerens personlige data, er lagret,
  • en enhet som leverer vedlikeholdstjenester som får tilgang til data hvis det tekniske arbeidet som utføres forholder seg til områder der personopplysninger er lokalisert,
  • andre underleverandører som får tilgang til data hvis omfanget av dems aktiviteter krever slik tilgang.

§ 3Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekst meldinger som er lagret på brukerens sluttenhet (f.eks. Datamaskin, nettbrett, smarttelefon), som kan leses av administratorens IT-system (egne informasjonskapsler) eller IKT-systemer fra tredjepart (tredjeparts informasjonskapsler). I informasjonskapsler kan spesifikk informasjon skrives og lagres, som IT-systemer deretter kan få tilgang til for spesifikke formål.

 1. Administratoren bruker informasjonskapsler på nettstedet.
 2. Administratoren lagrer informasjonskapsler på brukerens sluttenhet, og får deretter tilgang til informasjonen som inneholder dem for statistiske formål, for å spore handlingene som er gjort av brukeren på nettstedet og for å sikre at nettstedet fungerer korrekt.
 3. Administratoren samler inn statistisk informasjon om brukerens atferd mens de surfer på nettstedet, for eksempel klikk på lenker, overganger mellom undersider, tidsbruk på individuelle sider, etc. Denne informasjonen analyseres for å optimalisere nettstedet med tanke på brukeropplevelse, effektivitet og konvertering. I de fleste tilfeller er informasjonen som behandles på denne måten ikke personopplysninger.
 4. Nettstedet bruker følgende tredjeparts informasjonskapsler: Google Analytics og Google Search Console. Administratorenbrukerverktøyet Google Analytics / Google Search Console levert av Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. For å bruke Google Analytics / Google Search Console har administratoren tillat brukav en spesiell Google Analytics-sporingskode i nettstedets kode. Sporingskoden bruker Google LLC-informasjonskapsler for Google Analytics-tjenesten. Når som helst kan brukeren blokkere Google Analytics-sporingskoden ved å installere et nettlesertillegg levert av Google.
 5. Administratoren informerer brukeren om at det er mulig å konfigurere nettleseren på en slik måte at den forhindrer lagring av informasjonskapsler på brukerens sluttenhet. I en slik situasjon kan brukerens bruk av nettstedet være vanskelig.
 6. Informasjonskapsler kan bli slettet av brukeren etter at de er lagret av administratoren, gjennom passende funksjoner i nettleseren, programmer som brukes til dette formålet eller ved bruk av passende verktøy tilgjengelig i operativsystemet som brukes av brukeren.